Ανθρώπινο Δυναμικό

Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διευθυντής του Νηπιαγωγείου είναι ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος (Ευθυβούλου). Στη διοίκηση βοηθά η Διοικητική Λειτουργός Παναγιώτα Σκόφιλτ.

Β. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Χριστίνα Σωφρονίου – Νηπιαγωγός Προδημοτικής: Αποφοίτησε από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος) το 2009. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής όπου απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση. Εργάστηκε από το 2009 μέχρι το 2011 σε ιδιωτικά Νηπιαγωγεία και στο Σχολείο μας εργάζεται από το Σεπτέμβριο του 2011 στο τμήμα της Προδημοτικής.

Σολωμού Έλενα – Νηπιαγωγός Προδημοτικής: Αποφοίτησε το 2009 με υποτροφία από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως, έλαβε με υποτροφία μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Τον Ιούλιο του 2019 απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Ειδική Αγωγή. Εργάστηκε σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία της Λευκωσίας για 4 χρόνια και εργάζεται στο Σχολείο μας από το Σεπτέμβριο του 2013 στο Τμήμα της Προδημοτικής.

Ελένη Κωνσταντίνου – Νηπιαγωγός Προδημοτικής: Αποφοίτησε το 2008 από το Πανεπιστήμιο Frederick Λεμεσού στον κλάδο Προσχολικής και Κατώτερης Δημοτικής Εκπαίδευσης. Εργάστηκε αρχικά σε δύο Νηπιαγωγεία και μετέπειτα άνοιξε δικό της Νηπιαγωγείο, το οποίο διέυθυνε για 8.5 χρόνια. Από το Σεπτέμβριο του 2020 παρακολουθεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Frederick με θέμα την Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία. Εργάζεται στο Σχολείο μας, στο Τμήμα της Προδημοτικής από το Σεπτέμβριο του 2020.

Έυη Γεωργίου – Νηπιαγωγός Πρό-προδημοτικής: Αποφοίτησε το 2010 από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστήμιου Πατρών. Από το 2010 μέχρι το 2016 εργαζόταν σε Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο της Λεμεσού. Στο Σχολείο μας εργάζεται στο Τμήμα της Πρό-προδημοτικής, σε εγκεκριμένο Τμήμα του Υ.Π.Π, από το 2016.

Μαρία Χριστοφή – Νηπιαγωγός Πρό-Προδημοτικής: Αποφοίτησε από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος) το 2012. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Σπουδές Φύλου. Εργαζόταν κατά καιρούς ως αντικαταστάτρια Νηπιαγωγός σε διάφορα Νηπιαγωγεία και ως συνοδός παιδιών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά. Εργάζεται από το Σεπτέμβριο του 2017 στο Σχολείο μας στο Τμήμα της Προ-προδημοτικής.

Μαρίνα Καρκαλλή – Νηπιαγωγός Νηπίων: Αποφοίτησε το 2008 από το Τ.Ε.Ι Ηπείρου στα Ιωάννινα στο τμήμα Βρεφονηπιοκομίας. Ακολούθως έκανε την πρακτική της σε νηπιαγωγείο στα Ιωάννινα για διάστημα 6 μηνών. Στη συνέχεια εργάστηκε σε άλλα δύο νηπιαγωγεία και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό ως υπεύθυνη νηπιαγωγός στο τμήμα Νηπίων ηλικίας 3-4.

Μύρια Μιχαήλ – Νηπιαγωγός Προνηπίων: Αποφοίτησε το 2017 από το Frederick Institute of Technology στη Λεμεσό ως Βρεφονηπιοκόμος. Συνέχισε τις σπουδές της στο Frederick University στη Λευκωσία στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής τις οποίες ολοκλήρωσε το Γενάρη του 2020. Παράλλληλα με τις σπουδές της αναλάμβανε τη φροντίδα παιδιών, καθώς και παιδικά πάρτυ σε διάφορες εκδηλώσεις. Δούλεψε σε ιδιωτικά Νηπιαγωγεία κατά τις καλοκαιρινές περιόδους, καθώς και σε κέντρο απασχόλησης. Από το τέλος του Ιανουαρίου 2020 άρχισε να εργάζεται στο Σχολείο μας στο Τμήμα των Προνηπίων.

Γ. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Για την καλύτερη φροντίδα των παιδιών και την καθαριότητα των χώρων φροντίζουν οι κυρίες: Χλόη Θεοδώρου, Ελισάβετ Λεωνίδου, Μάρω Ιωσηφίδου, Παναγιώτα Λαδά, Έλενα Πετεμερίδου και Χριστίνα Νικολαϊδη.

Στη Γραμματεια του Σχολείου μας υπέυθυνες είναι οι κυρίες: Τασούλα Βιολάρη και Ελένη Στυλιανού.

Δ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κυρία Παναγιώτα Χριστοφόρου και  η κυρία Μύρια Σοφοκλέους είναι υπεύθυνες για την προετοιμασία της τραπεζαρίας  και του κυλικείου του σχολείου μας. Ετοιμάζουν με αγάπη και μεράκι τα νόστιμα και ζεστά φαγητά που απολαμβάνουν κάθε μεσημέρι οι μαθητές μας. Ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφολόγου για τη σωστή διατροφή των παιδιών.

Δ. ΟΔΗΓΟΙ

Η ασφαλής μεταφορά των παιδιών στο σχολείο είναι πρώτιστο μέλημά μας. Από νωρίς το πρωί οι οδηγοί μας εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο σχολείο καθώς και την επιστροφή τους στο σπίτι το απόγευμα. Η διακίνηση των παιδιών από και προς το Σχολείο γίνεται με ιδιόκτητα λεωφορεία, με μικρό αριθμό παιδιών, που καλύπτουν τη μείζονα Λεμεσό. Οι οδηγοί των λεωφορείων είναι: Όλια Μενελάου, Άντρη Πιτσιλλίδου, Παρασκεύη Τέκλου, Σωτήρης Στυλιανού, Πρόδρομος Τοππουζή

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ

Η Επιτροπή Γονέων του Νηπιαγωγείου εκλέγεται στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς και θεωρείται Βοηθητικό Σώμα, με σκοπό την αναβάθμιση και αρτιότερη ευημερία του Σχολείου. Ενεργά μέλη της Επιτροπής Γονέων,  για τη Σχολική Χρονιά 2015 -2016, είναι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΩΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΤΑΜΙΑΣ
ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ Β.ΤΑΜΙΑΣ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΡΙΚΩΜΙΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΕΛΟΣ

 

Κατά τη φετινή σχολική χρονιά η Επιτροπή Γονέων εργάστηκε σύμφωνα με το πνεύμα του Κώδικα Λειτουργίας της Επιτροπής, με ανιδιοτέλεια και εθελοντική προσφορά, και πρόσφερε πολλά για αναβάθμιση της προσφερόμενης ποιότητας της διδασκαλίας καθώς και για την ευημερία των παιδιών.