Αναστολή φοίτησης στο Κρυφό Σχολειό και στήριξη παιδιών από το σχολείο

Αγαπητοί Γονείς / Κηδεμόνες,

Με διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη σε σχέση με τα μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού , στις 13/3/20, παρατείνεται η αναστολή φοίτησης στα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της χώρας μέχρι τη 10η Απριλίου.

Εφαρμόζοντας το διάταγμα, όπως οφείλουμε, η φοίτηση των παιδιών στο ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ αναστέλλεται. Η επαναλειτουργία του Σχολείου μας θα γίνει αμέσως μετά την άρση των μέτρων με αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής και της Κυβέρνησης.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Σχολείου, θέλοντας να βοηθήσουν στην ορθή και χρήσιμη αξιοποίηση του χρόνου της παραμονής στο σπίτι, εργάζονται για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαιδευτική στήριξη των παιδιών. Για το σκοπό αυτό εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας θα επικοινωνούν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά μαζί σας με προτάσεις και υλικό για τα παιδιά. Η αξιοποίηση της τεχνολογίας, παρά τις δυσκολίες από ελλείψεις τεχνολογικών υποδομών σε κάποια σπίτια, είναι στους σχεδιασμούς μας. Ήδη αξιοποιούνται τα προγράμματα Home Study  για τα παιδιά των τάξεων Γ΄- Στ’ , το Remind και Viber, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια και για άλλες λύσεις.

Παρακαλούμε, για το καλό των παιδιών μας, όπως παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας στην ιστοσελίδα του Σχολείου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκολύνετε την επικοινωνία εκπαιδευτικών και παιδιών και γενικά όπως  συνεργαστείτε και βοηθήσετε στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουμε, ευελπιστώντας, με τη βοήθεια του Θεού, στη σύντομη επιστροφή των παιδιών στις τάξεις με υγεία και ασφάλεια.