Παρουσίαση προσωπικού

Α. ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος (Ευθυβούλου): Ιδρυτής και Πνευματικός Καθοδηγητής του Κρυφού Σχολειού

Το «ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» τη φετινή σχολική χρονιά 2023 – 2024 διευθύνεται από τον κ. Γεώργιο Γεωργίου, ενώ τη διευθυντική ομάδα πλαισιώνει η Χριστιάνα Παπαπαρασκευά ως Βοηθός Διευθύντρια και η διοικητική λειτουργός κ. Παναγιώτα Σκόφιλτ.

Διευθυντής κ. Γιώργος Γεωργίου: Απέκτησε το πρώτο πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Νομικής Σχολής από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως επίσης και πτυχίο Επιστημών της Αγωγής από το ίδιο πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MA στην Εκπαιδευτική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του LUTON στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως δάσκαλος, Βοηθός Διευθυντής, Διευθυντής και Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης (Γενικών Μαθημάτων). Διετέλεσε πρόεδρος των επιθεωρητών και υπεύθυνος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Πήρε μέρος σε εκπαιδευτικά συνέδρια στην Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ρωσία, Ιαπωνία. Υπήρξε συνεργάτης του περιοδικού Παιδική Χαρά και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε έγκυρα διεθνή περιοδικά.

Χριστιάνα Παπαπαρασκευά – Δασκάλα : : Αποφοίτησε από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής, με πτυχίο Επιστημών της Αγωγής – Δημοτική Εκπαίδευση, του Πανεπιστημίου Κύπρου. Συνεχίζει για την κατάκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Θεολογία, του τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας λαμβάνοντας εν μέρη υποτροφία από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.Εργάστηκε σε δημόσιο σχολείο της Κυπριακής Δημοκρατίας ως εκπαιδευτικός ολοήμερου σχολείου. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες διαφόρων εκπαιδευτικών θεμάτων. Έχει βραβευτεί ως εκπαιδευτικός σε μαθητικούς διαγωνισμούς (Παραγωγή βίντεο για τη δημιουργική και ασφαλή χρήση του διαδικτύου, Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες). Προσφέρει εθελοντικά στην κατασκήνωση του Ορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου Λεμεσού. Κατέχει πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών από τη Δύναμη της Πολιτικής Άμυνας και δίπλωμα Γαλλικής γλώσσας DELF B1. Υπήρξε πετοσφαιρίστρια σε ομάδες Α΄ και Β΄ κατηγορίας σε Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2017 και φέτος διδάσκει το μάθημα της Ορθόδοξης Αγωγής και Πίστης στις τάξεις Δ΄,  Ε΄ και ΣΤ΄, το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στις τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ και παράλληλα στηρίζει την ΣΤ΄ τάξη στην καθημερινή μελέτη. Ταυτόχρονα, στηρίζει ενεργά ως βοηθός την Διευθυντική ομάδα του Κρυφού Σχολειού.

Διοικητική Λειτουργός κ. Παναγιώτα Σκόφιλτ : Αποφοίτησε από το Ε´ Γυμνάσιο Θηλέων Λεμεσού. Σπούδασε Τουριστικά στο College of Arts & Science. Εργάστηκε 7 χρόνια στο ξενοδοχείο ΜΙΡΑΜΑΡΕ Λεμεσού, 13 χρόνια στο ξενοδοχείο DOME στην Αγία Νάπα ως ΗΕΑD RECEPTIONIST και RESERVATIONS MANAGER και 6 χρόνια στην Παγκύπρια Ένωση Γονέων για την Προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού, της Οικογένειας και του Ατόμου. Έλαβε μέρος σε διάφορα συνέδρια για την καταπολέμηση των αιρέσεων και των καταστροφικών λατρειών (Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρωσία). Υπήρξε συνεργάτης και αρθρογράφος της Εφημερίδας ΣΗΜΕΡΙΝΗ και ενεργό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Αλληλεγγύης προς τους Βορειοηπειρώτες. Στο Ορθόδοξο Πνευματικό Κέντρο Λεμεσού δραστηριοποιείται από το 1990 και επί σειρά ετών κατέχει τη θέση της Γενικής Γραμματέας στο Δ.Σ. και τη θέση της Διοικητικής Λειτουργού στο “Kρυφό Σχολειό” .

Β. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Δέσποινα Κωνσταντίνου – Δασκάλα Α’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Γνωστική και Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για δύο χρόνια καθώς και στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2016 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα της Α’1.

Άντρια Κολοκοτρώνη – Δασκάλα Α’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στα «Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης» από το Πανεπιστήμιο Frederick. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για δύο χρόνια, στο πρόγραμμα ΖΕΠ με ειδικότητα στο θέατρο, στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ και στο πρόγραμμα ΜΕΝΤΩΡ.  Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2016 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα στο τμήμα της Α’2.

Θάλεια Παπαιωσήφ – Δασκάλα Β΄ τάξης: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Γνωστικής και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για 7 χρόνια, στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ για δυο χρόνια καθώς και ως αντικαταστάτρια. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Μάιο του 2022 και από τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι υπεύθυνη δασκάλα του τμήματος της Β΄1.

Πολύδωρος Πολυδώρου – Δάσκαλος Β’ 2 Τάξης: Αποφοίτησε από το παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε σε δημοτικά σχολεία της Λευκωσίας όπου έκανε και την πρακτική του. Συμμετείχε σε διάφορα προγράμματα ως ομαδάρχης σε κατασκηνώσεις και ως δάσκαλος σε κατηχητικό. Ακόμα συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια του Ερυθρού Σταυρού. Συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό τμήμα της Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Αξιολόγησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ξεκίνησε να εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό στο καλοκαιρινό σχολείο τον Ιούνιο του 2023 και ως υπεύθυνος δάσκαλος στο τμήμα της Β’2 τάξης από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Αγγελική Χειλιμίνδρη – Δασκάλα Γ΄ τάξης: Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου “Εκπαιδευτική Ψυχολογία – Ανθρώπινη Ανάπτυξη και Μάθηση” όπου αποφοίτησε με βαθμό Άριστα. Εργάστηκε σε Δημοτικά Σχολεία στην Θεσσαλονίκη όπου και έκανε την πρακτική της. Επίσης, συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στον Πρόδρομο ως ομαδάρχισσα καθώς και στο θερινό δημόσιο σχολείο του Υπουργείου Παιδείας. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2021 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα ς της Γ.

Καρατάσιου Όλγα – Δασκάλα Δ΄ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Νέαπολις. Συμμετείχε σε σεμινάρια με θέμα “Η στήριξη των παιδιών με αναπηρίες” καθώς και σε σεμινάρια Ειδικής Αγωγής, Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και Λογοθεραπείας του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου. Εργάστηκε στο 3ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων καθώς και στο 2ο Σχολείο Ανατολής Ιωαννίνων, όπου έκανε και την πρακτική της. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό και είναι υπεύθυνη δασκάλα για τη Δ΄ τάξη.

Μαρία Πιττάκα – Δασκάλα Δ΄τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick.  Συνέχισε, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Frederick. Εργάστηκε σε δημόσια σχολεία της Κύπρου, όπου και έκανε την πρακτική της.  Επίσης, εργάστηκε σε ιδιωτικά κέντρα μελέτης.  Ξεκίνησε να εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Οκτώβριο του 2023 ως υπεύθυνη δασκάλα στο τμήμα της Δ’2.

Ανδρέας Ιωάννου – Δασκάλος Ε΄ τάξης: Αριστούχους απόφοιτος από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick με Διάκριση από τον Υπουργό Παιδείας. Απόφοιτος από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή. Εργάστηκε στην Αθήνα για επιμόρφωση και στήριξη των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αλλόγλωσα παιδιά. Παράλληλα ως ηθοποιός συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες σε αρκετά Αθηναϊκά θέατρα κάνοντας παραστάσεις διαφόρου ρεπερτορίου. Έχει ασχοληθεί με το δράμα στην εκπαίδευση ως μέσω βιωματικής γνώσης στα διάφορα μαθήματα. Κάνει εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού ως είδος συναισθηματικής θεραπείας, δεξιοτήτων και εμπλουτισμού σε παιδιά και εφήβους. Έχει σκηνοθέτησει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Έχει κάνει επίσης σεμινάρια  για την Ορθή αγωγή του λόγου/ορθοφωνία, Απόδοση κειμένου/ανάγνωση, Αφήγηση – Δραματοποίηση παραμυθιού, Φωνητική, Κίνηση, Σύγχρονο χορό, Πρώτων βοηθειών. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2020 και φέτος είναι υπεύθυνος δάσκαλος στο τμήμα της Ε΄1.

Ιωάννου Χρήστος – Δάσκαλος Στ΄ τάξη:  Απέκτησε πτυχίο Δασκάλου από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκε σε Σχολεία των Ιωαννίνων, όπου έκαμε και την πρακτική του. Συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ανάμειξη 3D πραγματικότητας στην εκπαιδευτική διαδικασία, όπου και παρουσίασε εργασίες και έρευνες. Ασχολείται με την προπονητική παιδιών και είναι κάτοχος πτυχίου Προπονητικής. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2019 και είναι υπεύθυνος για την Στ ΄τάξη.

Όμηρος Σάββα – Δάσκαλος Στ΄2 τάξης: Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση”. Συμμετείχε σε αρκετά ιστορικά και παιδαγωγικά σεμινάρια στην Ελλάδα υπό την οργάνωση του πανεπιστημίου του. Επιπλέον, συμμετείχε εθελοντικά στο πρόγραμμα “Συνεργάτης Τάξης” σε δημόσιο σχολείο της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο έκανε και την πρακτική του αργότερα. Έχει εργαστεί σε κέντρα θεραπειών στη Λεμεσό ως ειδικός δάσκαλος. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2022 και είναι υπεύθυνος δάσκαλος της Στ’ 2.

Φρόσω Σωκράτους – Δασκάλα: Απέκτησε πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick.  Ακολούθως, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ειδική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Frederick.  Εργάστηκε ως δασκάλα σε δημόσια σχολεία της Λεμεσού κάνοντας την πρακτική της άσκηση.  Στη συνέχεια εργάστηκε σε ιδιωτικά μελετητήρια όπως επίσης και σε καλοκαιρινά προγράμματα Ειδικών Σχολείων.  Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Ιανουάριο του 2024 όπου διδάσκει τα μαθήματα των Θρησκευτικών και της Αγωγής Ζωής στα παιδιά της Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξης.

Σαβιάνα Δρουσιώτου – Καθηγήτρια Αγγλικών: Απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου University of the of West England, Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές σχετικές με τη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας στο University of Birmingham. Εργάστηκε σε ιδιωτικά φροντιστήρια ως Καθηγήτρια Αγγλικών και δίδαξε στα Κρατικά Ινστιτούτα του Υπουργείου Παιδείας για 9 χρόνια. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 εργάζεται στο Κρυφό Σχολείο ως Δασκάλα Αγγλικών.γάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το 2020 και είναι υπεύθυνη του τμήματος Β’2.

Μαρκέλλα ΕυαγγέλουΚαθηγήτρια Αγγλικών: Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και συνεχίζει για την κατάκτηση του Διδακτορικού της τίτλου. Δίδαξε σε ιδιωτικό φροντιστήριο ως Καθηγήτρια Αγγλικών και εργάστηκε σε Χριστιανικό εκδοτικό οίκο ως μεταφράστρια. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό ως Δασκάλα Αγγλικών

Κυριακή Θεμιστοκλέους – Καθηγήτρια Γαλλικών: Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων – στη Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας του Πανεπιστημίου Κύπρου και στην Ηλεκτρονική Μάθηση του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Συνεχίζει για απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε σε διάφορα ιδιωτικά φροντιστήρια. Επίσης, παρακολούθησε προγράμματα επιμόρφωσης που σχετίζονται με τη Δημιουργική Μάθηση, τις Νέες Τεχνολογίες αλλά και την Ηγεσία και Διοίκηση στην Εκπαίδευση. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Σεπτέμβριο του 2022 ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας.

Πέτρος Θεοδοσίου- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής: Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.  Ακολούθως, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως υπεύθυνος προπονητής στίβου στο γυμναστικό σύλλογο «Τα Ολύμπια» και στο γυμναστικό σύλλογο «Πράξανδρος». Μέχρι σήμερα εργάζεται ως διευθυντής στο Τριτοφτίδειο Γήπεδο του Τσιρείου σταδίου και εργοδοτείται στο «Κρυφό Σχολειό» από το 2010.

Στέφανος Πελεκανής- Φιλόλογος: Αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου αποκτώντας με άριστα το πτυχίο Βυζαντινής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας. Μετά από εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στο Χρονικό της Κύπρου του Λεόντιου Μαχαιρά απέκτησε με άριστα το Μεταπτυχιακό Τίτλο Magister Artium στη Νεοελληνική Φιλολογία.  Συμμετείχε σε φιλολογικές εκδόσεις και διεθνή συνέδρια όπως επίσης και σε θεατρικές παραστάσεις λογοτεχνικών έργων εκπροσωπώντας την Κύπρο και διαδίδοντας  τη Λογοτεχνία της στο εξωτερικό. Από πολύ μικρός ξεκίνησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής, θεωρίας της μουσικής, αρμονίας, πιάνου και σολφέζ. Παράλληλα γράφει ποίηση και στίχους και συνθέτει μουσική.

Στεφανία Ματζάρη- Δασκάλα Πληροφορικής & Ρομποτικής: Σπούδασε Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας στην Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. ολοκληρώνοντας με άριστα την πτυχιακή εργασία εκπαιδευτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ηλεκτρονικός Δάσκαλος Ελληνικής Νοηματικής  Γλώσσας. Κατόπιν εξειδικεύτηκε στην Ειδική Αγωγή με έμφαση στην Εκπαίδευση στις Τεχνολογίες Ατόμων με Πρόβλημα Όρασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αποκτώντας παράλληλα διπλώματα στο σύστημα Braille, στην Ελληνική και έπειτα Κυπριακή Νοηματική Γλώσσα. Εργάστηκε ως Εκπαιδέυτρια Πληροφορικής και Η/Υ Ενηλίκων στο Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευματων στο πρόγραμμα “Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία”.

Λάουρα Πέτρου – Μουσικός: Η Λάουρα Πετρου αποφοίτησε από το πανεπίστημιο Lancaster, Αγγλίας ως Music Performer και μετά συνεχίσε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επιπέδο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Μουσική Παιδαγωγική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έπαιξε σε μουσικά σύνολα, εργάστηκε ως βοηθός μουσικοθεραυτή, καθώς επίσης έδωσε τις δικές της συναυλίες στην Αγγλία, όσο και στην Κύπρο. Συμμετείχε εθελοντικά σε διάφορα προγράμματα μουσικής όπως το «Together as One» εκπροσωπώντας την Κύπρο στην Πολωνία, αλλά επίσης έλαβε μέρος και σε μουσικά σεμινάρια τόσο στην Κύρπο όσο και στην Ελλάδα σχετικά με την διδασκαλία μουσικής στις μικρές ηλικίες. Σήμερα, μετά από την εμπειρία της σε διάφορα ωδεία που εργαζόταν, άνοιξε τη δική της μουσική σχολή και συνεργάζεται με το σχολείο μας. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Μάιο του 2016.

Σόλωνας Κλαδάς – Μουσικός: Ο Σόλωνας Κλαδάς αποφοίτησε με τον τίτλο του Μaster of Arts και Ph.D από την Παιδαγωγική σχολή του Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Δίδαξε χορωδιακό τραγούδι και διεύθυνση στο Κρατικό Κονσερβατόριο της Νότιας Τσεχίας και στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου. Διεύθυνε την Μικτή χορωδία Πράγας, την Ανδρική χορωδία Πράγας και την JH συμφωνική ορχήστρα Τσεχίας. Είναι μαέστρος του Μουσικού σχολείου Λεμεσού, της χορωδίας του Δήμου Γερμασόγειας και Καλλιτεχνικός διευθυντής της χορωδίας Άρης Λεμεσού. Ο Σόλωνα συνεργάζεται με χορωδίες και συμφωνικές ορχήστρες πολλών ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ρωσίας και πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό

Δέσποινα Κωνσταντίνου – Δασκάλα Α’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Γνωστική και Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για δύο χρόνια καθώς και στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2016 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα της Α’1.

Άντρια Κολοκοτρώνη – Δασκάλα Α’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στα «Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης» από το Πανεπιστήμιο Frederick. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για δύο χρόνια, στο πρόγραμμα ΖΕΠ με ειδικότητα στο θέατρο, στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ και στο πρόγραμμα ΜΕΝΤΩΡ.  Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2016 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα στο τμήμα της Α’2.

Θάλεια Παπαιωσήφ – Δασκάλα Β΄ τάξης: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Γνωστικής και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για 7 χρόνια, στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ για δυο χρόνια καθώς και ως αντικαταστάτρια. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Μάιο του 2022 και από τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι υπεύθυνη δασκάλα του τμήματος της Β΄1.

Πολύδωρος Πολυδώρου – Δάσκαλος Β’ 2 Τάξης: Αποφοίτησε από το παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε σε δημοτικά σχολεία της Λευκωσίας όπου έκανε και την πρακτική του. Συμμετείχε σε διάφορα προγράμματα ως ομαδάρχης σε κατασκηνώσεις και ως δάσκαλος σε κατηχητικό. Ακόμα συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια του Ερυθρού Σταυρού. Συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό τμήμα της Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Αξιολόγησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ξεκίνησε να εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό στο καλοκαιρινό σχολείο τον Ιούνιο του 2023 και ως υπεύθυνος δάσκαλος στο τμήμα της Β’2 τάξης από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Αγγελική Χειλιμίνδρη – Δασκάλα Γ΄ τάξης: Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου “Εκπαιδευτική Ψυχολογία – Ανθρώπινη Ανάπτυξη και Μάθηση” όπου αποφοίτησε με βαθμό Άριστα. Εργάστηκε σε Δημοτικά Σχολεία στην Θεσσαλονίκη όπου και έκανε την πρακτική της. Επίσης, συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στον Πρόδρομο ως ομαδάρχισσα καθώς και στο θερινό δημόσιο σχολείο του Υπουργείου Παιδείας. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2021 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα ς της Γ.

Καρατάσιου Όλγα – Δασκάλα Δ΄ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Νέαπολις. Συμμετείχε σε σεμινάρια με θέμα “Η στήριξη των παιδιών με αναπηρίες” καθώς και σε σεμινάρια Ειδικής Αγωγής, Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και Λογοθεραπείας του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου. Εργάστηκε στο 3ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων καθώς και στο 2ο Σχολείο Ανατολής Ιωαννίνων, όπου έκανε και την πρακτική της. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό και είναι υπεύθυνη δασκάλα για τη Δ΄ τάξη.

Μαρία Πιττάκα – Δασκάλα Δ΄τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick.  Συνέχισε, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Frederick. Εργάστηκε σε δημόσια σχολεία της Κύπρου, όπου και έκανε την πρακτική της.  Επίσης, εργάστηκε σε ιδιωτικά κέντρα μελέτης.  Ξεκίνησε να εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Οκτώβριο του 2023 ως υπεύθυνη δασκάλα στο τμήμα της Δ’2.

Ανδρέας Ιωάννου – Δασκάλος Ε΄ τάξης: Αριστούχους απόφοιτος από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick με Διάκριση από τον Υπουργό Παιδείας. Απόφοιτος από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή. Εργάστηκε στην Αθήνα για επιμόρφωση και στήριξη των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αλλόγλωσα παιδιά. Παράλληλα ως ηθοποιός συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες σε αρκετά Αθηναϊκά θέατρα κάνοντας παραστάσεις διαφόρου ρεπερτορίου. Έχει ασχοληθεί με το δράμα στην εκπαίδευση ως μέσω βιωματικής γνώσης στα διάφορα μαθήματα. Κάνει εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού ως είδος συναισθηματικής θεραπείας, δεξιοτήτων και εμπλουτισμού σε παιδιά και εφήβους. Έχει σκηνοθέτησει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Έχει κάνει επίσης σεμινάρια  για την Ορθή αγωγή του λόγου/ορθοφωνία, Απόδοση κειμένου/ανάγνωση, Αφήγηση – Δραματοποίηση παραμυθιού, Φωνητική, Κίνηση, Σύγχρονο χορό, Πρώτων βοηθειών. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2020 και φέτος είναι υπεύθυνος δάσκαλος στο τμήμα της Ε΄1.

Ιωάννου Χρήστος – Δάσκαλος Στ΄ τάξη:  Απέκτησε πτυχίο Δασκάλου από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκε σε Σχολεία των Ιωαννίνων, όπου έκαμε και την πρακτική του. Συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ανάμειξη 3D πραγματικότητας στην εκπαιδευτική διαδικασία, όπου και παρουσίασε εργασίες και έρευνες. Ασχολείται με την προπονητική παιδιών και είναι κάτοχος πτυχίου Προπονητικής. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2019 και είναι υπεύθυνος για την Στ ΄τάξη.

Όμηρος Σάββα – Δάσκαλος Στ΄2 τάξης: Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση”. Συμμετείχε σε αρκετά ιστορικά και παιδαγωγικά σεμινάρια στην Ελλάδα υπό την οργάνωση του πανεπιστημίου του. Επιπλέον, συμμετείχε εθελοντικά στο πρόγραμμα “Συνεργάτης Τάξης” σε δημόσιο σχολείο της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο έκανε και την πρακτική του αργότερα. Έχει εργαστεί σε κέντρα θεραπειών στη Λεμεσό ως ειδικός δάσκαλος. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2022 και είναι υπεύθυνος δάσκαλος της Στ’ 2.

Σαβιάνα Δρουσιώτου – Καθηγήτρια Αγγλικών: Απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου University of the of West England, Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές σχετικές με τη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας στο University of Birmingham. Εργάστηκε σε ιδιωτικά φροντιστήρια ως Καθηγήτρια Αγγλικών και δίδαξε στα Κρατικά Ινστιτούτα του Υπουργείου Παιδείας για 9 χρόνια. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 εργάζεται στο Κρυφό Σχολείο ως Δασκάλα Αγγλικών.γάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το 2020 και είναι υπεύθυνη του τμήματος Β’2.

Μαρκέλλα ΕυαγγέλουΚαθηγήτρια Αγγλικών: Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και συνεχίζει για την κατάκτηση του Διδακτορικού της τίτλου. Δίδαξε σε ιδιωτικό φροντιστήριο ως Καθηγήτρια Αγγλικών και εργάστηκε σε Χριστιανικό εκδοτικό οίκο ως μεταφράστρια. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό ως Δασκάλα Αγγλικών στα παιδιά των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων.

Κυριακή Θεμιστοκλέους – Καθηγήτρια Γαλλικών: Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων – στη Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας του Πανεπιστημίου Κύπρου και στην Ηλεκτρονική Μάθηση του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Συνεχίζει για απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε σε διάφορα ιδιωτικά φροντιστήρια. Επίσης, παρακολούθησε προγράμματα επιμόρφωσης που σχετίζονται με τη Δημιουργική Μάθηση, τις Νέες Τεχνολογίες αλλά και την Ηγεσία και Διοίκηση στην Εκπαίδευση. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Σεπτέμβριο του 2022 ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας.

Πέτρος Θεοδοσίου- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής: Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.  Ακολούθως, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως υπεύθυνος προπονητής στίβου στο γυμναστικό σύλλογο «Τα Ολύμπια» και στο γυμναστικό σύλλογο «Πράξανδρος». Μέχρι σήμερα εργάζεται ως διευθυντής στο Τριτοφτίδειο Γήπεδο του Τσιρείου σταδίου και εργοδοτείται στο «Κρυφό Σχολειό» από το 2010.

Στέφανος Πελεκανής- Φιλόλογος: Αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου αποκτώντας με άριστα το πτυχίο Βυζαντινής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας. Μετά από εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στο Χρονικό της Κύπρου του Λεόντιου Μαχαιρά απέκτησε με άριστα το Μεταπτυχιακό Τίτλο Magister Artium στη Νεοελληνική Φιλολογία.  Συμμετείχε σε φιλολογικές εκδόσεις και διεθνή συνέδρια όπως επίσης και σε θεατρικές παραστάσεις λογοτεχνικών έργων εκπροσωπώντας την Κύπρο και διαδίδοντας  τη Λογοτεχνία της στο εξωτερικό. Από πολύ μικρός ξεκίνησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής, θεωρίας της μουσικής, αρμονίας, πιάνου και σολφέζ. Παράλληλα γράφει ποίηση και στίχους και συνθέτει μουσική.

Στεφανία Ματζάρη- Δασκάλα Πληροφορικής & Ρομποτικής: Σπούδασε Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας στην Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. ολοκληρώνοντας με άριστα την πτυχιακή εργασία εκπαιδευτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ηλεκτρονικός Δάσκαλος Ελληνικής Νοηματικής  Γλώσσας. Κατόπιν εξειδικεύτηκε στην Ειδική Αγωγή με έμφαση στην Εκπαίδευση στις Τεχνολογίες Ατόμων με Πρόβλημα Όρασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αποκτώντας παράλληλα διπλώματα στο σύστημα Braille, στην Ελληνική και έπειτα Κυπριακή Νοηματική Γλώσσα. Εργάστηκε ως Εκπαιδέυτρια Πληροφορικής και Η/Υ Ενηλίκων στο Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευματων στο πρόγραμμα “Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία”.

Λάουρα Πέτρου – Μουσικός: Η Λάουρα Πετρου αποφοίτησε από το πανεπίστημιο Lancaster, Αγγλίας ως Music Performer και μετά συνεχίσε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επιπέδο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Μουσική Παιδαγωγική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έπαιξε σε μουσικά σύνολα, εργάστηκε ως βοηθός μουσικοθεραυτή, καθώς επίσης έδωσε τις δικές της συναυλίες στην Αγγλία, όσο και στην Κύπρο. Συμμετείχε εθελοντικά σε διάφορα προγράμματα μουσικής όπως το «Together as One» εκπροσωπώντας την Κύπρο στην Πολωνία, αλλά επίσης έλαβε μέρος και σε μουσικά σεμινάρια τόσο στην Κύρπο όσο και στην Ελλάδα σχετικά με την διδασκαλία μουσικής στις μικρές ηλικίες. Σήμερα, μετά από την εμπειρία της σε διάφορα ωδεία που εργαζόταν, άνοιξε τη δική της μουσική σχολή και συνεργάζεται με το σχολείο μας. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Μάιο του 2016.

Σόλωνας Κλαδάς – Μουσικός: Ο Σόλωνας Κλαδάς αποφοίτησε με τον τίτλο του Μaster of Arts και Ph.D από την Παιδαγωγική σχολή του Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Δίδαξε χορωδιακό τραγούδι και διεύθυνση στο Κρατικό Κονσερβατόριο της Νότιας Τσεχίας και στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου. Διεύθυνε την Μικτή χορωδία Πράγας, την Ανδρική χορωδία Πράγας και την JH συμφωνική ορχήστρα Τσεχίας. Είναι μαέστρος του Μουσικού σχολείου Λεμεσού, της χορωδίας του Δήμου Γερμασόγειας και Καλλιτεχνικός διευθυντής της χορωδίας Άρης Λεμεσού. Ο Σόλωνα συνεργάζεται με χορωδίες και συμφωνικές ορχήστρες πολλών ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ρωσίας και πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό

.

Γ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κυρία Παναγιώτα Χριστοφόρου και  η κυρία Μύρια Σοφοκλέους είναι υπεύθυνες για την προετοιμασία της τραπεζαρίας  και του κυλικείου του σχολείου μας. Ετοιμάζουν με αγάπη και μεράκι τα νόστιμα και ζεστά φαγητά που απολαμβάνουν κάθε μεσημέρι οι μαθητές μας. Ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφολόγου για τη σωστή διατροφή των παιδιών.

Δ. ΟΔΗΓΟΙ

Για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών μας εργάζονται τρεις οδηγοί, η κ. Όλια Μενελάου, η κ. Άντρη Πιτσιλλίδου και η κ. Μαρία Χριστοδούλου. Η ασφαλής μεταφορά των παιδιών στο σχολείο είναι πρώτιστο μέλημά τους. Από νωρίς το πρωί οι οδηγοί μας εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο σχολείο καθώς και την επιστροφή τους στο σπίτι το απόγευμα.