Παρουσίαση προσωπικού

Α. ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος (Ευθυβούλου): Ιδρυτής και Πνευματικός Καθοδηγητής του Κρυφού Σχολειού

Το «ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» τη φετινή σχολική χρονιά 2022 – 2023 διευθύνεται από τον κ. Γεώργιο Γεωργίου, ενώ τη διευθυντική ομάδα πλαισιώνει η διοικητική λειτουργός κ. Παναγιώτα Σκόφιλτ.

Διευθυντής κ. Γιώργος Γεωργίου: Απέκτησε το πρώτο πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Νομικής Σχολής από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως επίσης και πτυχίο Επιστημών της Αγωγής από το ίδιο πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MA στην Εκπαιδευτική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του LUTON στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως δάσκαλος, Βοηθός Διευθυντής, Διευθυντής και Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης (Γενικών Μαθημάτων). Διετέλεσε πρόεδρος των επιθεωρητών και υπεύθυνος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Πήρε μέρος σε εκπαιδευτικά συνέδρια στην Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ρωσία, Ιαπωνία. Υπήρξε συνεργάτης του περιοδικού Παιδική Χαρά και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε έγκυρα διεθνή περιοδικά.

Διοικητική Λειτουργός κ. Παναγιώτα Σκόφιλτ : Αποφοίτησε από το Ε´ Γυμνάσιο Θηλέων Λεμεσού. Σπούδασε Τουριστικά στο College of Arts & Science. Εργάστηκε 7 χρόνια στο ξενοδοχείο ΜΙΡΑΜΑΡΕ Λεμεσού, 13 χρόνια στο ξενοδοχείο DOME στην Αγία Νάπα ως ΗΕΑD RECEPTIONIST και RESERVATIONS MANAGER και 6 χρόνια στην Παγκύπρια Ένωση Γονέων για την Προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού, της Οικογένειας και του Ατόμου. Έλαβε μέρος σε διάφορα συνέδρια για την καταπολέμηση των αιρέσεων και των καταστροφικών λατρειών (Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρωσία). Υπήρξε συνεργάτης και αρθρογράφος της Εφημερίδας ΣΗΜΕΡΙΝΗ και ενεργό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Αλληλεγγύης προς τους Βορειοηπειρώτες. Στο Ορθόδοξο Πνευματικό Κέντρο Λεμεσού δραστηριοποιείται από το 1990 και επί σειρά ετών κατέχει τη θέση της Γενικής Γραμματέας στο Δ.Σ. και τη θέση της Διοικητικής Λειτουργού στο “Kρυφό Σχολειό” .

Β. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Δέσποινα Κωνσταντίνου – Δασκάλα Α’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Γνωστική και Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για δύο χρόνια καθώς και στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2016 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα στο τμήμα της Α’1.

Άντρια Κολοκοτρώνη – Δασκάλα Α’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στα «Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης» από το Πανεπιστήμιο Frederick. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για δύο χρόνια, στο πρόγραμμα ΖΕΠ με ειδικότητα στο θέατρο, στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ και στο πρόγραμμα ΜΕΝΤΩΡ.  Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2016 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα στο τμήμα της Α’2.

Θάλεια Παπαιωσήφ – Δασκάλα Β΄ τάξης: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Γνωστικής και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για 7 χρόνια, στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ για δυο χρόνια καθώς και ως αντικαταστάτρια. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Μάιο του 2022 και από τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι υπεύθυνη δασκάλα του τμήματος της Β΄1.

Αγγελική Χειλιμίνδρη – Δασκάλα Β΄ τάξης: Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου “Εκπαιδευτική Ψυχολογία – Ανθρώπινη Ανάπτυξη και Μάθηση” όπου αποφοίτησε με βαθμό Άριστα. Εργάστηκε σε Δημοτικά Σχολεία στην Θεσσαλονίκη όπου και έκανε την πρακτική της. Επίσης, συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στον Πρόδρομο ως ομαδάρχισσα καθώς και στο θερινό δημόσιο σχολείο του Υπουργείου Παιδείας. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2021 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα του τμήματος της Β’2.

Όμηρος Σάββα – Δάσκαλος Γ΄ τάξης: Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση”. Συμμετείχε σε αρκετά ιστορικά και παιδαγωγικά σεμινάρια στην Ελλάδα υπό την οργάνωση του πανεπιστημίου του. Επιπλέον, συμμετείχε εθελοντικά στο πρόγραμμα “Συνεργάτης Τάξης” σε δημόσιο σχολείο της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο έκανε και την πρακτική του αργότερα. Έχει εργαστεί σε κέντρα θεραπειών στη Λεμεσό ως ειδικός δάσκαλος. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2022 και είναι υπεύθυνος δάσκαλος για το τμήμα της Γ’ 1.

Θεώνη Νεάρχου – Δασκάλα Γ’ τάξης:  Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στην Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Συνέχισε τις ακαδημαϊκές της σπουδές και έλαβε δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στην Πρώτη Αγωγή και Εκπαίδευση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Επιπρόσθετα, κατέκτησε Δίπλωμα Επάρκειας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε για πέντε χρόνια με παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες και διάφορες άλλες αναπηρίες και διαταραχές. Ακολούθησε σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για την εξειδίκευσή της στον τομέα της Εκπαίδευσης. Εργάστηκε σε διάφορα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας όπως στο Προαιρετικό Ολοήμερο Σχολείο, στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ και στο Θερινό σχολείο. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολείο ως υπεύθυνη δασκάλα στο τμήμα της Γ΄2 από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Καρατάσιου Όλγα – Δασκάλα Δ΄ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Νέαπολις. Συμμετείχε σε σεμινάρια με θέμα “Η στήριξη των παιδιών με αναπηρίες” καθώς και σε σεμινάρια Ειδικής Αγωγής, Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και Λογοθεραπείας του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου. Εργάστηκε στο 3ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων καθώς και στο 2ο Σχολείο Ανατολής Ιωαννίνων, όπου έκανε και την πρακτική της. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό και είναι υπεύθυνη δασκάλα για τη Δ΄ τάξη.

Ανδρέας Ιωάννου – Δασκάλος Ε΄ τάξης: Αριστούχους απόφοιτος από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick με Διάκριση από τον Υπουργό Παιδείας. Απόφοιτος από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή. Εργάστηκε στην Αθήνα για επιμόρφωση και στήριξη των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αλλόγλωσα παιδιά. Παράλληλα ως ηθοποιός συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες σε αρκετά Αθηναϊκά θέατρα κάνοντας παραστάσεις διαφόρου ρεπερτορίου. Έχει ασχοληθεί με το δράμα στην εκπαίδευση ως μέσω βιωματικής γνώσης στα διάφορα μαθήματα. Κάνει εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού ως είδος συναισθηματικής θεραπείας, δεξιοτήτων και εμπλουτισμού σε παιδιά και εφήβους. Έχει σκηνοθέτησει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Έχει κάνει επίσης σεμινάρια  για την Ορθή αγωγή του λόγου/ορθοφωνία, Απόδοση κειμένου/ανάγνωση, Αφήγηση – Δραματοποίηση παραμυθιού, Φωνητική, Κίνηση, Σύγχρονο χορό, Πρώτων βοηθειών. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2020 και φέτος είναι υπεύθυνος δάσκαλος στο τμήμα της Ε΄1.

Όλγα Γεωργίου – Δασκάλα Ε΄ τάξης: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών Αγωγής – Δημοτική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα “Διδακτική του Γλωσσικού Μαθήματος” του ιδίου πανεπιστημίου. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο καθώς και στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ για 4 χρόνια. Παράλληλα, σε απογευματινό χρόνο ασχολήθηκε με την ενισχυτική διδασκαλία παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αλλόγλωσσων παιδιών. Συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες τα οποία κυρίως αφορούσαν τη διδακτική του γλωσσικού μαθήματος.

Ιωάννου Χρήστος – Δάσκαλος Στ΄ τάξη:  Απέκτησε πτυχίο Δασκάλου από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκε σε Σχολεία των Ιωαννίνων, όπου έκαμε και την πρακτική του. Συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ανάμειξη 3D πραγματικότητας στην εκπαιδευτική διαδικασία, όπου και παρουσίασε εργασίες και έρευνες. Ασχολείται με την προπονητική παιδιών και είναι κάτοχος πτυχίου Προπονητικής. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2019 και είναι υπεύθυνος για την Στ ΄τάξη.

Χριστιάνα Παπαπαρασκευά – Δασκάλα : : Αποφοίτησε από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής, με πτυχίο Επιστημών της Αγωγής – Δημοτική Εκπαίδευση, του Πανεπιστημίου Κύπρου. Συνεχίζει για την κατάκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Θεολογία, του τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας λαμβάνοντας εν μέρη υποτροφία από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.Εργάστηκε σε δημόσιο σχολείο της Κυπριακής Δημοκρατίας ως εκπαιδευτικός ολοήμερου σχολείου. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες διαφόρων εκπαιδευτικών θεμάτων. Έχει βραβευτεί ως εκπαιδευτικός σε μαθητικούς διαγωνισμούς (Παραγωγή βίντεο για τη δημιουργική και ασφαλή χρήση του διαδικτύου, Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες). Προσφέρει εθελοντικά στην κατασκήνωση του Ορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου Λεμεσού. Κατέχει πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών από τη Δύναμη της Πολιτικής Άμυνας και δίπλωμα Γαλλικής γλώσσας DELF B1. Υπήρξε πετοσφαιρίστρια σε ομάδες Α΄ και Β΄ κατηγορίας σε Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2017 και φέτος διδάσκει το μάθημα της Ορθόδοξης Αγωγής και Πίστης στις τάξεις Δ΄,  Ε΄ και ΣΤ΄, το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στις τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ και παράλληλα στηρίζει την ΣΤ΄ τάξη στην καθημερινή μελέτη. Ταυτόχρονα, στηρίζει ενεργά ως βοηθός την Διευθυντική ομάδα του Κρυφού Σχολειού.

Ραφαέλλα Μαρουλέττη – Δασκάλα: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επίσης είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού «Διδακτική του Γλωσσικού Μαθήματος» του ίδιου Πανεπιστημίου. Στην παρούσα φάση είναι υποψήφια διδάκτορας  του προγράμματος  «Γλώσσα και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Κύπρου λαμβάνοντας υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου και από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.  Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε δημόσια σχολεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως βοηθός,  αντικαταστάτρια εκπαιδευτικός ολοήμερων και θερινών σχολείων.  Επιπλέον, έχει εργαστεί και εργάζεται σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Κύπρου, τα οποία εστιάζουν στις βιογραφίες εκπαιδευτικών, στις ιστορίες ζωής, στις πρακτικές γραμματισμού, στους ψηφιακούς γραμματισμούς, αλλά και γενικότερα θέματα εκπαιδευτικής έρευνας.  Έχει παρουσιάσει σε διάφορα συνέδρια εντός και εκτός της Κύπρου με θέματα που αφορούν το γλωσσικό μάθημα, τα αναλυτικά προγράμματα και την επαγγελματική ανάπτυξη εκπαιδευτικών.  Τέλος, έχει γράψει πολλά άρθρα σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά αλλά και συλλογικούς τόμους, τα οποία σχετίζονται με θέματα της εκπαίδευσης. Εργάζεται στο σχολείο μας από το 2020 και τα προηγούμενα χρόνια ήταν υπεύθυνη της Γ΄ και Δ΄ τάξης.

Νικολέττα Χρυσοστόμου – Δασκάλα:  Έχει πτυχίο δημοτικής εκπαίδευσης και μεταπτυχιακό τίτλο στα «Αναλυτικά Προγράμματα, Διδασκαλία και Συγκριτική Παιδαγωγική» από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου.. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο πρόγραμμα «Αναλυτικά Προγράμματα, Διδασκαλία και Συγκριτική Παιδαγωγική» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.  Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε διαφορετικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια με θεματική τη διερεύνηση του αναλυτικού προγράμματος του θρησκευτικού μαθήματος. Επίσης πρόσφατα έχει γράψει άρθρο με τίτλο «Είδη γνώσης στα επίσημα αναλυτικά προγράμματα του θρησκευτικού μαθήματος (1996, 2010, 2016/2019) δημοτικής εκπαίδευσης στην Κύπρο: Συνέχειες, μετατοπίσεις, και αμφιταλαντεύσεις», το οποίο έχει δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα σχεδιασμού, ανάλυσης και διδασκαλίας αναλυτικών προγραμμάτων και σχολικών εγχειριδίων δημοτικής εκπαίδευσης, κυρίως για το γνωστικό αντικείμενο των Θρησκευτικών.

Λουκία Ανδρέου – Δασκάλα :  Απόφοιτη βρεφονηπιοκομος από το τμήμα  ανώτατο τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα  Θεσσαλονίκης .Απέκτησε πτυχίο δασκάλας με βαθμό άριστα από το european university of Cyprus και είναι και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με θεμα ” εκπαιδευτική ηγεσία και εκπαίδευση” .Εργάστηκε ως αντικαταστάτρια σε δημόσια σχολεια,στα δημόσια προαιρετικά ολοήμερα σχολεία για 5 χρόνια ,στα δημόσια θερινά σχολεία για 3 χρονια και στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ από το 2020 μέχρι σήμερα για στήριξη παιδιών με μεταναστευτική βιογραφία .

Ελισάβετ Νεοκλή – Δασκάλα: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο καθώς και σε απογευματινή απασχόληση και μελέτη παιδιών δημοτικού. Παρακολούθησε μαθήματα πρώτων βοηθειών με επιτυχία στις τελικές εξετάσεις  Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Νοέμβριο του 2021.

Σαβιάνα Δρουσιώτου – Καθηγήτρια Αγγλικών: Απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου University of the of West England, Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές σχετικές με τη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας στο University of Birmingham. Εργάστηκε σε ιδιωτικά φροντιστήρια ως Καθηγήτρια Αγγλικών και δίδαξε στα Κρατικά Ινστιτούτα του Υπουργείου Παιδείας για 9 χρόνια. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 εργάζεται στο Κρυφό Σχολείο ως Δασκάλα Αγγλικών.γάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το 2020 και είναι υπεύθυνη του τμήματος Β’2.

Στυλιάνα Νεοφύτου-Καθηγήτρια Αγγλικών : Απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές σχετικές με τη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης ή δεύτερης γλώσσας στο University of Leicester, στην Αγγλία. Εργάστηκε σε ιδιωτικά φροντιστήρια ως Καθηγήτρια Αγγλικών. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό ως Δασκάλα Αγγλικών στα παιδία των Α΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων.

Μαρκέλλα ΕυαγγέλουΚαθηγήτρια Αγγλικών: Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και συνεχίζει για την κατάκτηση του Διδακτορικού της τίτλου. Δίδαξε σε ιδιωτικό φροντιστήριο ως Καθηγήτρια Αγγλικών και εργάστηκε σε Χριστιανικό εκδοτικό οίκο ως μεταφράστρια. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό ως Δασκάλα Αγγλικών στα παιδιά των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων.

Κυριακή Θεμιστοκλέους – Καθηγήτρια Γαλλικών: Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων – στη Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας του Πανεπιστημίου Κύπρου και στην Ηλεκτρονική Μάθηση του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Συνεχίζει για απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε σε διάφορα ιδιωτικά φροντιστήρια. Επίσης, παρακολούθησε προγράμματα επιμόρφωσης που σχετίζονται με τη Δημιουργική Μάθηση, τις Νέες Τεχνολογίες αλλά και την Ηγεσία και Διοίκηση στην Εκπαίδευση. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Σεπτέμβριο του 2022 ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας.

Πέτρος Θεοδοσίου- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής: Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.  Ακολούθως, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως υπεύθυνος προπονητής στίβου στο γυμναστικό σύλλογο «Τα Ολύμπια» και στο γυμναστικό σύλλογο «Πράξανδρος». Μέχρι σήμερα εργάζεται ως διευθυντής στο Τριτοφτίδειο Γήπεδο του Τσιρείου σταδίου και εργοδοτείται στο «Κρυφό Σχολειό» από το 2010.

Στέφανος Πελεκανής- Φιλόλογος: Αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου αποκτώντας με άριστα το πτυχίο Βυζαντινής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας. Μετά από εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στο Χρονικό της Κύπρου του Λεόντιου Μαχαιρά απέκτησε με άριστα το Μεταπτυχιακό Τίτλο Magister Artium στη Νεοελληνική Φιλολογία.  Συμμετείχε σε φιλολογικές εκδόσεις και διεθνή συνέδρια όπως επίσης και σε θεατρικές παραστάσεις λογοτεχνικών έργων εκπροσωπώντας την Κύπρο και διαδίδοντας  τη Λογοτεχνία της στο εξωτερικό. Από πολύ μικρός ξεκίνησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής, θεωρίας της μουσικής, αρμονίας, πιάνου και σολφέζ. Παράλληλα γράφει ποίηση και στίχους και συνθέτει μουσική.

Στεφανία Ματζάρη- Δασκάλα Πληροφορικής & Ρομποτικής: Σπούδασε Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας στην Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. ολοκληρώνοντας με άριστα την πτυχιακή εργασία εκπαιδευτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ηλεκτρονικός Δάσκαλος Ελληνικής Νοηματικής  Γλώσσας. Κατόπιν εξειδικεύτηκε στην Ειδική Αγωγή με έμφαση στην Εκπαίδευση στις Τεχνολογίες Ατόμων με Πρόβλημα Όρασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αποκτώντας παράλληλα διπλώματα στο σύστημα Braille, στην Ελληνική και έπειτα Κυπριακή Νοηματική Γλώσσα. Εργάστηκε ως Εκπαιδέυτρια Πληροφορικής και Η/Υ Ενηλίκων στο Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευματων στο πρόγραμμα “Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία”.

Λάουρα Πέτρου – Μουσικός: Η Λάουρα Πετρου αποφοίτησε από το πανεπίστημιο Lancaster, Αγγλίας ως Music Performer και μετά συνεχίσε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επιπέδο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Μουσική Παιδαγωγική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έπαιξε σε μουσικά σύνολα, εργάστηκε ως βοηθός μουσικοθεραυτή, καθώς επίσης έδωσε τις δικές της συναυλίες στην Αγγλία, όσο και στην Κύπρο. Συμμετείχε εθελοντικά σε διάφορα προγράμματα μουσικής όπως το «Together as One» εκπροσωπώντας την Κύπρο στην Πολωνία, αλλά επίσης έλαβε μέρος και σε μουσικά σεμινάρια τόσο στην Κύρπο όσο και στην Ελλάδα σχετικά με την διδασκαλία μουσικής στις μικρές ηλικίες. Σήμερα, μετά από την εμπειρία της σε διάφορα ωδεία που εργαζόταν, άνοιξε τη δική της μουσική σχολή και συνεργάζεται με το σχολείο μας. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Μάιο του 2016.

Σόλωνας Κλαδάς – Μουσικός: Ο Σόλωνας Κλαδάς αποφοίτησε με τον τίτλο του Μaster of Arts και Ph.D από την Παιδαγωγική σχολή του Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Δίδαξε χορωδιακό τραγούδι και διεύθυνση στο Κρατικό Κονσερβατόριο της Νότιας Τσεχίας και στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου. Διεύθυνε την Μικτή χορωδία Πράγας, την Ανδρική χορωδία Πράγας και την JH συμφωνική ορχήστρα Τσεχίας. Είναι μαέστρος του Μουσικού σχολείου Λεμεσού, της χορωδίας του Δήμου Γερμασόγειας και Καλλιτεχνικός διευθυντής της χορωδίας Άρης Λεμεσού. Ο Σόλωνα συνεργάζεται με χορωδίες και συμφωνικές ορχήστρες πολλών ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ρωσίας και πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό

.

Γ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κυρία Παναγιώτα Χριστοφόρου και  η κυρία Μύρια Σοφοκλέους είναι υπεύθυνες για την προετοιμασία της τραπεζαρίας  και του κυλικείου του σχολείου μας. Ετοιμάζουν με αγάπη και μεράκι τα νόστιμα και ζεστά φαγητά που απολαμβάνουν κάθε μεσημέρι οι μαθητές μας. Ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφολόγου για τη σωστή διατροφή των παιδιών.

Δ. ΟΔΗΓΟΙ

Για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών μας εργάζονται τρεις οδηγοί, η κ. Όλια Μενελάου, η κ. Άντρη Πιτσιλλίδου και η κ. Μαρία Χριστοδούλου. Η ασφαλής μεταφορά των παιδιών στο σχολείο είναι πρώτιστο μέλημά τους. Από νωρίς το πρωί οι οδηγοί μας εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο σχολείο καθώς και την επιστροφή τους στο σπίτι το απόγευμα.