Παρουσίαση προσωπικού

Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος (Ευθυβούλου): Ιδρυτής και Πνευματικός Καθοδηγητής του Κρυφού Σχολειού

Το «ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» τη φετινή σχολική χρονιά 2021 -2022 διευθύνεται από τον κ. Γεώργιο Γεωργίου,  ενώ τη διευθυντική ομάδα πλαισιώνει η διοικητική λειτουργός κ. Παναγιώτα Σκόφιλτ.

Ο Διευθυντής κ. Γιώργος Γεωργίου: Απέκτησε το πρώτο πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Νομικής Σχολής από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως επίσης και πτυχίου Επιστημών της Αγωγής από το ίδιο πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MA στην Εκπαιδευτική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του LUTON στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως δάσκαλος, Βοηθός Διευθυντής, Διευθυντής και Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης (Γενικών Μαθημάτων). Διετέλεσε πρόεδρος των επιθεωρητών και υπεύθυνος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Πήρε μέρος σε εκπαιδευτικά συνέδρια στην Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ρωσία, Ιαπωνία. Υπήρξε συνεργάτης του περιοδικού Παιδική Χαρά και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε έγκυρα διεθνή περιοδικά

Διοικητική Λειτουργός κ. Παναγιώτα Σκόφιλτ : Αποφοίτησε από το Ε´ Γυμνάσιο Θηλέων Λεμεσού. Σπούδασε Τουριστικά στο College of Arts & Science.Εργάστηκε 7 χρόνια στο ξενοδοχείο ΜΙΡΑΜΑΡΕ Λεμεσού, 13 χρόνια στο ξενοδοχείο DOME στην Αγία Νάπα ως ΗΕΑD RECEPTIONIST και RESERVATIONS MANAGER και 6 χρόνια στην Παγκύπρια Ένωση Γονέων για την Προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού, της Οικογένειας και του Ατόμου. Έλαβε μέρος σε διάφορα συνέδρια για την καταπολέμηση των αιρέσεων και των καταστροφικών λατρειών (Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρωσία). Υπήρξε συνεργάτhς και αρθρογράφος της Εφημερίδας ΣΗΜΕΡΙΝΗ  και ενεργό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Αλληλεγγύης προς τους Βορειοηπειρώτες. Στο Ορθόδοξο Πνευματικό Κέντρο Λεμεσού δραστηριοποιείται από το 1990 και επί σειράν ετών κατέχει τη θέση της Γενικής Γραμματέας στο Δ.Σ. και τη θέση της Διοικητικής Λειτουργού στο “Kρυφό Σχολειό” .

.

Β. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Δέσποινα Κωνσταντίνου – Δασκάλα Α’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ακολούθως έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Γνωστική και Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για δύο χρόνια καθώς και στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ.  εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό ως υπεύθυνη δασκάλα της Α’1 τάξης από το Σεπτέμβριο του 2016.

Άντρια Κολοκοτρώνη – Α’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στα «Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης» από το Πανεπιστήμιο Frederick. Εργάστηκε στο δημόσιο προαιρετικό ολοήμερο σχολείο για δύο χρόνια, στο πρόγραμμα ΖΕΠ με ειδικότητα στο θέατρο, στο πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ και στο πρόγραμμα ΜΕΝΤΩΡ.  Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Σεπτέμβριο του 2016 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα στο τμήμα Α ΄2

Ανδρέας Ιωάννου: Δασκάλος Β΄ τάξης Αριστούχους απόφοιτος από το  Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick με Διάκριση απο τον Υπουργό παιδείας. Απόφοιτος από την Ανώτερη Δραματική σχολή Αθηναϊκή Σκηνή. Εργάστηκε στην Αθήνα για επιμόρφωση και στήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αλλόγλωσα παιδιά και παράλληλα ως ηθοποιός συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες σε αρκετά Αθηναϊκά θέατρα κάνοντας παραστάσεις διαφόρου ρεπερτορίου.Έχει ασχοληθεί με το δράμα στην εκπαίδευση ως μέσω βιωματικής γνώσης στα διάφορα μαθήματα. Κάνει εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού ως είδος ψυχικής θεραπείας, δεξιοτήτων και εμπλουτισμού σε παιδιά και εφήβους. Έχει σκηνοθέτησει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο  παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Έχει κάνει επίσης σεμινάρια  για την Ορθή αγωγή του λόγου/ορθοφωνία, Απόδοση κειμένου/ανάγνωση, Αφήγηση – δραματοποίηση παραμυθιού, Φωνιτική, Κίνηση, Σύγχρονο χορό, Πρώτων βοηθειών.

Αλεξία Γεροσίμου: Δασκάλα Β΄ τάξης Αποφοίτησε με βαθμό ‘Άριστα’    από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει για απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου «Ειδικής Αγωγής» στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα. Επίσης παρακολούθησε για εφτά χρόνια μαθήματα ελληνικού, κυπριακού παραδοσιακού καθώς και ευρωπαϊκού χορού. Κατέχει δίπλωμα ICT Europe στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Εργάστηκε σε σχολείο στην Αθήνα όπου έκανε την πρακτική της. Εργάζεται στο ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ από τον Σεπτέμβριο του 2021 και  είναι υπεύθυνη του τμήματος Β΄1.

Ξένια Μιχαήλ: Δασκάλα Β΄ τάξης. Αποφοίτησε με βαθμό «άριστα» από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής – Δημοτική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Frederick το 2019. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα “Μαθηματική Παιδεία”, από το Πανεπιστήμιο Κύπρου από το 2021. Συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες που σχετίζονται με τη διδακτική των Μαθηματικών. Εργάζεται στο ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ από τη σχολική χρονιά 2020 -2021

Χριστίνα Χριστοφή- Δασκάλα Γ΄ τάξης: Σπούδασε με υποτροφία στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Παρακολούθησε  για 10 χρόνια μαθήματα κλασικού χορού και στη συνέχεια μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και Ναυαγοσωστικής. Εργάστηκε στο 11ο  ς.και στο 23ο  δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων όπου έκανε και την πρακτική της. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το 2013 και φέτος είναι υπεύθυνη για την Γ΄1΄τάξη.

Χριστιάνα Παρασκευά – Γ’ τάξης: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πρόσφερει εθελοντικά στις θερινές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασσού και Ορεινής καθώς και στην κατασκήνωση του Ορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου Λεμεσού. Ασχολείται με τον αθλητισμό και υπήρξε πετοσφαιρίστρια σε ομάδα της Λευκωσίας. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Σεπτέμβριο του 2017 και φέτος είναι υπεύθυνη δασκάλα του τμήματος Γ’2

Καρατάσιου Όλγα – Δ΄τάξη: Απέκτησε πτυχίο Δασκάλας από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συμμετείχε σε σεμινάρια με θέμα “Η στήριξη των παιδιών με αναπηρίες” καθώς και σε σεμινάρια Ειδικής Αγωγής, Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας και Λογοθεραπείας του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου. Εργάστηκε στο 3ο  και 8ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων καθώς και στο 2ο Σχολείο Ανατολής Ιωαννίνων, όπου έκανε και την πρακτική της. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό και είναι υπεύθυνη για το τμήμα  Δ΄1

Ραφαέλλα Μαρουλέττη – Δ΄τάξης: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επίσης είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού «Διδακτική του Γλωσσικού Μαθήματος» του ίδιου Πανεπιστημίου. Στην παρούσα φάση είναι υποψήφια διδακτόρισσα του προγράμματος  «Γλώσσα και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Κύπρου λαμβάνοντας υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου.  Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε δημόσια σχολεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόσο ως βοηθός αλλά και ως αντικαταστάτρια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Κύπρου, τα οποία εστίαζαν στις βιογραφίες εκπαιδευτικών, στις ιστορίες ζωής, στις πρακτικές γραμματισμού αλλά και στους ψηφιακούς γραμματισμούς. Έχει παρουσιάσει σε διάφορα συνέδρια εντός και εκτός της Κύπρου. Τέλος, έχει γράψει πολλά άρθρα σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά αλλά και συλλογικούς τόμους, τα οποία σχετίζονται με θέματα της Εκπαίδευσης. Εργάζεται στο σχολείο μας από το 2020 και φέτος είναι υπεύθυνη της Δ΄2.

Μαρία Παπαναστασίου – Ε΄τάξης: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής – Δημοτική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα  “Επιστήμες της Αγωγής – Παιδαγωγική της Φυσικής Αγωγής”, από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι αθλήτρια στίβου στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και ανήκει στο Γυμναστικό Σύλλογο Ολύμπια. Από τον Σεπτεμβριο του 2018 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό και φέτος είναι υπεύθυνη για την Ε΄τάξη.

Ιωάννου Χρήστος – Στ΄ τάξη:  Απέκτησε πτυχίο Δασκάλου από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκε σε Σχολεία των Ιωαννίνων, όπου έκαμε και την πρακτική του. Συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ανάμειξη 3D πραγματικότητας στην εκπαιδευτική διαδικασία, όπου και παρουσίασε εργασίες και έρευνες. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2019 και είναι υπεύθυνος για την Στ ΄τάξη.

Σαβιάνα Δρουσιώτου – Καθηγήτρια Αγγλικών: Απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου University of the of West England, Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές σχετικές με τη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας στο University of Birmingham. Εργάστηκε σε ιδιωτικά φροντιστήρια ως Καθηγήτρια Αγγλικών και δίδαξε στα Κρατικά Ινστιτούτα του Υπουργείου Παιδείας για 9 χρόνια. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 εργάζεται στο Κρυφό Σχολείο ως Δασκάλα Αγγλικών.γάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το 2020 και είναι υπεύθυνη του τμήματος Β’2.

Έμιλη Ευλαβή-Καθηγήτρια Αγγλικών :Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας από το Πανεπιστήμιο του Essex της Αγγλίας. Τελειώνοντας τις σπουδές της εργάστηκε σε Ιδιωτικό Φροντιστήριο για έξι χρόνια. Στη συνεχεία εργάστηκε στα Ιδιωτικά κολλεγιά CTL EUROCOLLEGE ,INTERCOLLEGE και στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης όπου εργάζεται μέχρι σήμερα. Από το Σεπτέμβριο του 2021 εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό.

Μαρίνα Χαραλάμπους- Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας: Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και  Φιλολογίας  του Πανεπιστημίου Κύπρου.  Έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση. Εκτός από τα γαλλικά μιλά επίσης αγγλικά και ισπανικά. Από το 2005 εργάζεται στο σχολείο μας ως δασκάλας γαλλικής γλώσσας.

Πέτρος Θεοδοσίου- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής: Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πτυχίο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.  Ακολούθως, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως υπεύθυνος προπονητής στίβου στο γυμναστικό σύλλογο «Τα Ολύμπια» και στο γυμναστικό σύλλογο «Πράξανδρος». Μέχρι σήμερα εργάζεται ως διευθυντής στο Τριτοφτίδειο Γήπεδο του Τσιρείου σταδίου και εργοδοτείται στο «Κρυφό Σχολειό» από το 2010.

Χαράλαμπος Πιττάκας- Δάσκαλος: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας (Τρίκαλα). Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου FREDERIC. Εργάζεται ως δάσκαλος στο «Κρυφό Σχολειό» από τη σχολική χρονιά 2013. Εκτός από τη διδασκαλία διαφόρων μαθημάτων συμβάλλει στην οργάνωση των αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων του σχολείου.

Γεωργία Γιώρκα – Δασκάλα: Αποφοίτησε από τον κλάδο Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού επιπέδου με θέμα «Διοίκηση Σχολικών Μονάδων». Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια ομαδικών αθλημάτων στο πρόγραμμα ΖΕΠ του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και στο Δημόσιο Προαιρετικό Ολοήμερο Σχολείο. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Στέφανος Πελεκανής- Φιλόλογος: Αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου αποκτώντας με άριστα το πτυχίο Βυζαντινής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας. Μετά από εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στο Χρονικό της Κύπρου του Λεόντιου Μαχαιρά απέκτησε με άριστα το Μεταπτυχιακό Τίτλο Magister Artium στη Νεοελληνική Φιλολογία.  Συμμετείχε σε φιλολογικές εκδόσεις και διεθνή συνέδρια όπως επίσης και σε θεατρικές παραστάσεις λογοτεχνικών έργων εκπροσωπώντας την Κύπρο και διαδίδοντας  τη Λογοτεχνία της στο εξωτερικό. Από πολύ μικρός ξεκίνησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής, θεωρίας της μουσικής, αρμονίας, πιάνου και σολφέζ. Παράλληλα γράφει ποίηση και στίχους και συνθέτει μουσική.

Στεφανία Ματζάρη- Δασκάλα Πληροφορικής & Ρομποτικής: Σπούδασε Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας στην Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. ολοκληρώνοντας με άριστα την πτυχιακή εργασία εκπαιδευτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ηλεκτρονικός Δάσκαλος Ελληνικής Νοηματικής  Γλώσσας. Κατόπιν εξειδικεύτηκε στην Ειδική Αγωγή με έμφαση στην Εκπαίδευση στις Τεχνολογίες Ατόμων με Πρόβλημα Όρασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αποκτώντας παράλληλα διπλώματα στο σύστημα Braille, στην Ελληνική και έπειτα Κυπριακή Νοηματική Γλώσσα. Εργάστηκε ως Εκπαιδέυτρια Πληροφορικής και Η/Υ Ενηλίκων στο Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευματων στο πρόγραμμα “Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία”.

Λάουρα Πέτρου – Μουσικός: Η Λάουρα Πετρου αποφοίτησε από το πανεπίστημιο Lancaster, Αγγλίας ως Music Performer και μετά συνεχίσε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επιπέδο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Μουσική Παιδαγωγική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έπαιξε σε μουσικά σύνολα, εργάστηκε ως βοηθός μουσικοθεραυτή, καθώς επίσης έδωσε τις δικές της συναυλίες στην Αγγλία, όσο και στην Κύπρο. Συμμετείχε εθελοντικά σε διάφορα προγράμματα μουσικής όπως το «Together as One» εκπροσωπώντας την Κύπρο στην Πολωνία, αλλά επίσης έλαβε μέρος και σε μουσικά σεμινάρια τόσο στην Κύρπο όσο και στην Ελλάδα σχετικά με την διδασκαλία μουσικής στις μικρές ηλικίες. Σήμερα, μετά από την εμπειρία της σε διάφορα ωδεία που εργαζόταν, άνοιξε τη δική της μουσική σχολή και συνεργάζεται με το σχολείο μας. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Μάιο του 2016.

Νικολέτα Κουλουντή: Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής – Δημοτική Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Frederick και συνεχίζει για απόκτηση τίτλου μεταπτυχιακού επιπέδου στο Τμήμα Θεολογίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.  Εργάστηκε στο Πρόγραμμα ΔΡΑ.Σ.Ε το έτος 2018 – 2019.  Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Σεπτέμβριο του 2019.

Αγγελική Χειλημίνδρη: Αποφοίτησε από το  Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνεχίζει για απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου  με θέμα <Εκπαιδευτική Ψυχολογία: Ανθρώπινη Ανάπτυξη και Μάθηση> από το  Πανεπιστήμιο Νεάπολις .  Εργάστηκε σε εκπαιδευτικά καλοκαιρινά προγράμματα στον Πρόδρομο.  Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Σεπτέμβριο του 2021.

Σόλωνας Κλαδάς – Μουσικός: Ο Σόλωνας Κλαδάς αποφοίτησε με τον τίτλο του Μaster of Arts και Ph.D από την Παιδαγωγική σχολή του Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Δίδαξε χορωδιακό τραγούδι και διεύθυνση στο Κρατικό Κονσερβατόριο της Νότιας Τσεχίας και στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου. Διεύθυνε την Μικτή χορωδία Πράγας, την Ανδρική χορωδία Πράγας και την JH συμφωνική ορχήστρα Τσεχίας. Είναι μαέστρος του Μουσικού σχολείου Λεμεσού, της χορωδίας του Δήμου Γερμασόγειας και Καλλιτεχνικός διευθυντής της χορωδίας Άρης Λεμεσού. Ο Σόλωνα συνεργάζεται με χορωδίες και συμφωνικές ορχήστρες πολλών ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ρωσίας και πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό

.

Γ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κυρία Παναγιώτα Χριστοφόρου και  η κυρία Μύρια Σοφοκλέους είναι υπεύθυνες για την προετοιμασία της τραπεζαρίας  και του κυλικείου του σχολείου μας. Ετοιμάζουν με αγάπη και μεράκι τα νόστιμα και ζεστά φαγητά που απολαμβάνουν κάθε μεσημέρι οι μαθητές μας. Ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφολόγου για τη σωστή διατροφή των παιδιών.

Δ. ΟΔΗΓΟΙ

Για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών μας εργάζονται τρεις οδηγοί, η κ. Όλια Μενελάου, η κ. Άντρη Πιτσιλλίδου και η κ. Μαρία Χριστοδούλου. Η ασφαλής μεταφορά των παιδιών στο σχολείο είναι πρώτιστο μέλημά τους. Από νωρίς το πρωί οι οδηγοί μας εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο σχολείο καθώς και την επιστροφή τους στο σπίτι το απόγευμα.