Ανθρώπινο Δυναμικό

Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διευθυντής του Νηπιαγωγείου είναι ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος (Ευθυβούλου). Στη διοίκηση βοηθά η Διοικητική Λειτουργός Παναγιώτα Σκόφιλτ.

Β. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Χριστίνα Σωφρονίου – Νηπιαγωγός Προδημοτικής: Αποφοίτησε από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος) το 2009. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής όπου απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση. Εργάστηκε από το 2009 μέχρι το 2011 σε ιδιωτικά Νηπιαγωγεία και στο Σχολείο μας εργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια στο τμήμα της Προδημοτικής.

Έλενα Αντωνίου – Νηπιαγωγός Προδημοτικής: Αποφοίτησε το 2010 από το τμήμα Επιστημών της Αγωγής-Προδημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Συνέχισε τις σπουδές της στο Institute of Education του University of London, όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα της Ειδικής και Ενιαίας Εκπαίδευσης. Εργάστηκε για 3 χρόνια σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο στη Λευκωσία ως νηπιαγωγός και παράλληλα, εργαζόταν στον τομέα της Ειδικής Εκπαίδευσης, επίσης στον ιδιωτικό τομέα. Ασχολείται με τη Νοηματική Γλώσσα από το 2009. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το Δεκέμβριο του 2014.

Γεωργία Αλκιβιάδου – Νηπιαγωγός Προδημοτικής: Αποφοίτησε το 2012 από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικου Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ακολούθως, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στις Σπουδές Φύλου του Τμήματος Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου το 2014. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σολωμού Έλενα – Νηπιαγωγός Προ – Προδημοτικής: Αποφοίτησε το 2009 με υποτροφία από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως, έλαβε με υποτοφία μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία της Λευκωσίας για 4 χρόνια και εργάζεται στο Σχολείο μας τα τελευταία 3 χρόνια στο τμήμα Προ Προδημοτικής.

Ιωάννα Ζαμπά – Νηπιαγωγός Προ – Προδημοτικής: Αποφοίτησε το 1985 από τη σχολή Montessori. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα δέκα χρόνια. Ακολούθως, παρακολούθησε όλα τα προγράμματα του Τμήματος Νηπιαγωγών στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου. Εργάζεται στο Σχολείο μας τα τελευταία 21 χρόνια στο τμήμα Προ-Προδημοτικής.

Μαρίνα Καρκαλλή – Νηπιαγωγός Τμήμα Νηπίων Α`: Αποφοίτησε το 2008 από το Τ.Ε.Ι Ηπείρου στα Ιωάννινα στο τμήμα Βρεφονηπιοκομίας. Ακολούθως έκανε την πρακτική της σε νηπιαγωγείο στα Ιωάννινα για διάστημα 6 μηνών. Στη συνέχεια εργάστηκε σε άλλα δύο νηπιαγωγεία και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό ως υπεύθυνη νηπιαγωγός στο τμήμα Νηπίων ηλικίας 3-4.

Στέλλα Χριστοδουλίδου  – Νηπιαγωγός Τμήματος Νηπίων Β΄:

Είναι αριστούχα απόφοιτη του Λανιτείου Λυκείου Α’ (2004-2005). Σπούδασε με υποτροφία του ΙΚΥΚ και απέκτησε πτυχίο Νηπιαγωγού από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2005-2009). Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Frederick (2010-2013), λαμβάνοντας πτυχίο Δασκάλας (με ειδίκευση στα Μαθηματικά) και αποφοιτώντας ως πρωτεύσουσα. Ακολούθως, παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στον κλάδο ΜΑ Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση (2013-2015). Έχει παρουσιάσει εργασίες της σε επιστημονικά συνέδρια στην Κύπρο και δημοσιεύσει άρθρα της σε επιστημονικά περιοδικά. Εργάστηκε εθελοντικά ως βοηθός νηπιαγωγού σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, ως νηπιαγωγός και δασκάλα σε δημόσια σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης, ως ομαδάρχισσα σε παιδικές κατασκηνώσεις, ως αντικαταστάτρια σε κοινοτικά νηπιαγωγεία και στο δημοτικό του Κρυφού Σχολειού, ως μεταπτυχιακή/ερευνητική συνεργάτιδα και μέλος ερευνητικής ομάδας στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό από το 2015. Είναι επίσης ενεργό μέλος της Νεολαίας Αγίου Φανουρίου.

Παναγιώτα Λουκά – Νηπιαγωγός Προ – Νηπίων: Αποφοίτησε το 1996 από το Τ.Ε.Ι Αθηνών στο τμήμα Βρεφονηπιοκομίας. Εργάζεται στο Σχολείο μας τα τελευταία 18 χρόνια με εμπειρία στην προσαρμογή των μικρών παιδιών. Παρακολούθησε για δύο χρόνια μαθήματα παραδοσιακών ελληνικών χορών και Ζωγραφικής. Είναι υπεύθυνη για την κατασκευή σκηνικών που χρησιμοποιούνται στις σχολικές γιορτές.

Κωσταντίνα Τσικουρή – Μουσικός: Είναι κάτοχος πτυχίου ΒΑ στη Μουσική (Music and classical studies, Keele University) και μεταπτυχιακού τίτλου ΜΑ in Education. Εργάστηκε ως αντικαταστάτρια στα δημόσια σχολεία και σε ιδιωτικά ωδεία. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως μουσικός στο «Κρυφό Σχολειό».

Γ. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Για την καλύτερη φροντίδα των παιδιών και την καθαριότητα των χώρων φροντίζουν οι κυρίες: Τασούλα Βιολάρη, Χλόη Θεοδώρου, Ελισάβετ Λεωνίδου και Μάρω Ιωσηφίδου.

Δ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κυρία Παναγιώτα Χριστοφόρου και  η κυρία Μύρια Σοφοκλέους είναι υπεύθυνες για την προετοιμασία της τραπεζαρίας  και του κυλικείου του σχολείου μας. Ετοιμάζουν με αγάπη και μεράκι τα νόστιμα και ζεστά φαγητά που απολαμβάνουν κάθε μεσημέρι οι μαθητές μας. Ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφολόγου για τη σωστή διατροφή των παιδιών.

Δ. ΟΔΗΓΟΙ

Για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών μας εργάζονται τέσσερις οδηγοί, η κ. Όλια Μενελάου, η κ.Βασιλική Γιάγκου, η κ. Άντρη Πιτσιλλίδου και η κ. Μαρία Χριστοδούλου. Η ασφαλής μεταφορά των παιδιών στο σχολείο είναι πρώτιστο μέλημά τους. Από νωρίς το πρωί οι οδηγοί μας εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο σχολείο καθώς και την επιστροφή τους στο σπίτι το απόγευμα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ

Η Επιτροπή Γονέων του Νηπιαγωγείου εκλέγεται στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς και θεωρείται Βοηθητικό Σώμα, με σκοπό την αναβάθμιση και αρτιότερη ευημερία του Σχολείου. Ενεργά μέλη της Επιτροπής Γονέων,  για τη Σχολική Χρονιά 2015 -2016, είναι:

ΛΟΥΙΖΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΕΣΠΩ ΡΩΣΣΙΔΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΛΩ ΒΕΡΕΣΙΕ Β. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ
ΜΥΡΙΑ ΜΟΥΡΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ
ΣΚΕΥΗ ΝΕΑΡΧΟΥ ΜΕΛΟΣ

Κατά τη φετινή σχολική χρονιά η Επιτροπή Γονέων εργάστηκε σύμφωνα με το πνεύμα του Κώδικα Λειτουργίας της Επιτροπής, με ανιδιοτέλεια και εθελοντική προσφορά, και πρόσφερε πολλά για αναβάθμιση της προσφερόμενης ποιότητας της διδασκαλίας καθώς και για την ευημερία των παιδιών.

 

Συγκεκριμένα:

  • Οργάνωσε διήμερο χριστουγεννιάτικο παζαράκι, σε συνεργασία με την Επιτροπή Γονέων του Δημοτικού, όπου πωλήθηκαν διάφορα χριστουγεννιάτικα εδέσματα που ετοιμάστηκαν από γονείς, βιβλία, παιχνίδια και άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκά και στολίδια.
  • Πρόσφερε αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά για τα Χριστούγεννα και για το Πάσχα.
  • Οργάνωσε Πανηγύρι Παιδικής Χαράς, προσφέροντας διασκέδαση με φουσκωτά, άλλα παιχνίδια και κερνώντας διάφορες λιχουδιές.
  • Τέλος πρόσφερε στο Νηπιαγωγείο ένα διαδραστικό πίνακα με το βιντεοπροβολέα του και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις ανάγκες της Προδημοτικής