Ανθρώπινο Δυναμικό

Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διευθυντής του Νηπιαγωγείου είναι ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος (Ευθυβούλου). Στη διοίκηση βοηθά η Διοικητική Λειτουργός Παναγιώτα Σκόφιλτ.

Β. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Χριστίνα Σωφρονίου – Νηπιαγωγός Προδημοτικής: Αποφοίτησε από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος) το 2009. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής όπου απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση. Εργάστηκε από το 2009 μέχρι το 2011 σε ιδιωτικά Νηπιαγωγεία και στο Σχολείο μας εργάζεται από το Σεπτέμβριο του 2011 στο τμήμα της Προδημοτικής.

Ελένη Κωνσταντίνου.

Σολωμού Έλενα – Νηπιαγωγός Προδημοτικής: Αποφοίτησε το 2009 με υποτροφία από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολούθως, έλαβε με υποτροφία μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Αξιολόγηση στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάστηκε σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία της Λευκωσίας για 4 χρόνια και εργάζεται στο Σχολείο μας από το Σεπτέμβριο του 2012.

Μαρίνα Καρκαλλή – Νηπιαγωγός Τμήμα Νηπίων: Αποφοίτησε το 2008 από το Τ.Ε.Ι Ηπείρου στα Ιωάννινα στο τμήμα Βρεφονηπιοκομίας. Ακολούθως έκανε την πρακτική της σε νηπιαγωγείο στα Ιωάννινα για διάστημα 6 μηνών. Στη συνέχεια εργάστηκε σε άλλα δύο νηπιαγωγεία και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στο Κρυφό Σχολειό ως υπεύθυνη νηπιαγωγός στο τμήμα Νηπίων ηλικίας 3-4.

Γ. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Για την καλύτερη φροντίδα των παιδιών και την καθαριότητα των χώρων φροντίζουν οι κυρίες: Τασούλα Βιολάρη, Χλόη Θεοδώρου, Ελισάβετ Λεωνίδου, Μάρω Ιωσηφίδου, Παναγιώτα Λαδά, Έλενα Πετεμερίδου και Έλενα Χριστοδούλου.

Δ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κυρία Παναγιώτα Χριστοφόρου και  η κυρία Μύρια Σοφοκλέους είναι υπεύθυνες για την προετοιμασία της τραπεζαρίας  και του κυλικείου του σχολείου μας. Ετοιμάζουν με αγάπη και μεράκι τα νόστιμα και ζεστά φαγητά που απολαμβάνουν κάθε μεσημέρι οι μαθητές μας. Ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφολόγου για τη σωστή διατροφή των παιδιών.

Δ. ΟΔΗΓΟΙ

Για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών μας εργάζονται τέσσερις οδηγοί, η κ. Όλια Μενελάου, η κ.Βασιλική Γιάγκου, η κ. Άντρη Πιτσιλλίδου και η κ. Μαρία Χριστοδούλου. Η ασφαλής μεταφορά των παιδιών στο σχολείο είναι πρώτιστο μέλημά τους. Από νωρίς το πρωί οι οδηγοί μας εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο σχολείο καθώς και την επιστροφή τους στο σπίτι το απόγευμα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ

Η Επιτροπή Γονέων του Νηπιαγωγείου εκλέγεται στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς και θεωρείται Βοηθητικό Σώμα, με σκοπό την αναβάθμιση και αρτιότερη ευημερία του Σχολείου. Ενεργά μέλη της Επιτροπής Γονέων,  για τη Σχολική Χρονιά 2015 -2016, είναι:

ΛΟΥΙΖΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΕΣΠΩ ΡΩΣΣΙΔΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΛΩ ΒΕΡΕΣΙΕ Β. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ
ΜΥΡΙΑ ΜΟΥΡΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ
ΣΚΕΥΗ ΝΕΑΡΧΟΥ ΜΕΛΟΣ

Κατά τη φετινή σχολική χρονιά η Επιτροπή Γονέων εργάστηκε σύμφωνα με το πνεύμα του Κώδικα Λειτουργίας της Επιτροπής, με ανιδιοτέλεια και εθελοντική προσφορά, και πρόσφερε πολλά για αναβάθμιση της προσφερόμενης ποιότητας της διδασκαλίας καθώς και για την ευημερία των παιδιών.

 

Συγκεκριμένα:

  • Οργάνωσε διήμερο χριστουγεννιάτικο παζαράκι, σε συνεργασία με την Επιτροπή Γονέων του Δημοτικού, όπου πωλήθηκαν διάφορα χριστουγεννιάτικα εδέσματα που ετοιμάστηκαν από γονείς, βιβλία, παιχνίδια και άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκά και στολίδια.
  • Πρόσφερε αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά για τα Χριστούγεννα και για το Πάσχα.
  • Οργάνωσε Πανηγύρι Παιδικής Χαράς, προσφέροντας διασκέδαση με φουσκωτά, άλλα παιχνίδια και κερνώντας διάφορες λιχουδιές.
  • Τέλος πρόσφερε στο Νηπιαγωγείο ένα διαδραστικό πίνακα με το βιντεοπροβολέα του και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις ανάγκες της Προδημοτικής