Βιβλιοπωλείο

www.vizantio.com - Ηλεκτρονική διάθεση βιβλίων και άλλου υλικού

Με λύπη ανακοινώνεται το κλείσιμο του Βιβλιοπωλείου « ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ», που για τόσα χρόνια εξυπηρετούσε τους φίλους του βιβλίου και άλλων εκκλησιαστικών ειδών.

Το Βιβλιοπωλείο συνεχίζει την προσφορά του σε βιβλία και τα άλλα είδη που διέθετε στο κατάστημά του, με ηλεκτρονική μορφή, μέσα από την ιστοσελίδα www.vizantio.com .

Οδός Ελλάδος 71Β, ΛΕΜΕΣΟΣ

Το Βιβλιοπωλείο « ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ» αποτελεί δραστηριότητα του Ορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου Λεμεσού. Από τη στιγμή που πρωτολειτούργησε εργάζεται ιεραποστολικά και δεν αποβλέπει σε κερδη. Μόνο κέρδος να κερδηθεί ο αδελφός, ο πλησίον, υπέρ Χριστού. Χαρακτηριστικό της όλης πορείας και δράσης του υπήρξε πάντοτε η προσπάθεια να γνωρίσει στον κάθε Ορθόδοξο τον πατερικό και Θεόπνευστο λόγο, τα διδάγματα, τα αποφθέυγματα, τις παραινέσεις και ιερές συμβουλίες, τα συγγράμματα, τους βίους των Αγίων, των Μαρτύρων και Ασκητών της πίστης μας σε αντιστάθμισμα όλων εκείνων που αλλοτριώνουν το Θεανδρικό ήθος μεταξύ του πιστού λαού του Θεού.

Ανάμεσα στις χιλιάδες των βιβλίων και των τόμων της Ορθόδοξης διδαχής από όλους τους εκδοτικούς οίκους της Κύπρου, Ελλάδας και Εξωτερικού, ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία, θα βρείτε σίγουρα το βιβλίο που σας ενδιαφέρει, για κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Διαθέτει επίσης πλούσια συλλογή σε όμορφα εικονογραφημένα παιδικά βιβλία, βιογραφίες Αγίων και παραμύθια για όλες τις ηλικίες.

Το βιβλιοπωλείο διαθέτει επίσης όλα τα βιβλία που εκδίδει το Ορθόδοξο Π.Κ.Λ, καθώς και

  • Ιερά Σκεύη για Ναούς, Μονές και Ευκτήριους Οίκους
  • Ορθόδοξα Παραδοσιακά είδη για εκλεκτά και χρήσιμα δώρα και αφιερώματα (κανδήλια ασημένια, καπνιστήρια, κηροπήγια, κομποσκοίνια κ. ά.)
  • Βυζαντινές εικόνες χειροποίητες, χρυσές ασημένιες σε ξύλο και άλλα υλικά
  • Υλικά Αγιογραφίας
  • Κασέτες

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018: Λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα … Κυριακή 16  Δεκεμβρίου 2018-12-17

Όμορφες στιγμές  πέρασαν μικροί και μεγάλοι στο βιβλιοπωλείο μας  «ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ», την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν διάφορα βιβλία. Μετά από τις ευχές για ευόδωση του φιλανθρωπικού έργου του Ορθόδοξου Πνευματικού Κέντρου Λεμεσού, που ανέπεμψε ο πατήρ Μάριος, ο επιθεωρητής κ. Δημήτρης Μικελλίδης παρουσίασε το βιβλίο του Αρχιμανδρίτη Επιφανίου «Το Μέγα της Ευσεβείας Μυστήριο». Παιδιά του Σχολείου έψαλλαν Παραδοσιακά Κάλαντα ενώι η κα Παναγιώτα Σκόφιλτ διάβασε παραμύθι στα παιδιά.