Αναστολή φοίτησης στο Κρυφό Σχολειό και στήριξη παιδιών από το σχολείο

Αγαπητοί Γονείς / Κηδεμόνες,

Με διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη σε σχέση με τα μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού , στις 13/3/20, παρατείνεται η αναστολή φοίτησης στα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της χώρας μέχρι τη 10η Απριλίου.

Εφαρμόζοντας το διάταγμα, όπως οφείλουμε, η φοίτηση των παιδιών στο ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ αναστέλλεται. Η επαναλειτουργία του Σχολείου μας θα γίνει αμέσως μετά την άρση των μέτρων με αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής και της Κυβέρνησης.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Σχολείου, θέλοντας να βοηθήσουν στην ορθή και χρήσιμη αξιοποίηση του χρόνου της παραμονής στο σπίτι, εργάζονται για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαιδευτική στήριξη των παιδιών. Για το σκοπό αυτό εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας θα επικοινωνούν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά μαζί σας με προτάσεις και υλικό για τα παιδιά. Η αξιοποίηση της τεχνολογίας, παρά τις δυσκολίες από ελλείψεις τεχνολογικών υποδομών σε κάποια σπίτια, είναι στους σχεδιασμούς μας. Ήδη αξιοποιούνται τα προγράμματα Home Study  για τα παιδιά των τάξεων Γ΄- Στ’ , το Remind και Viber, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια και για άλλες λύσεις.

Παρακαλούμε, για το καλό των παιδιών μας, όπως παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας στην ιστοσελίδα του Σχολείου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκολύνετε την επικοινωνία εκπαιδευτικών και παιδιών και γενικά όπως  συνεργαστείτε και βοηθήσετε στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουμε, ευελπιστώντας, με τη βοήθεια του Θεού, στη σύντομη επιστροφή των παιδιών στις τάξεις με υγεία και ασφάλεια.

 

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 – Φιλανθρωπικό Δείπνο “Μαγειρεύοντας για τους Μεγάλους για καλό σκοπό”

 

Το καθιερωμένο φιλανθρωπικό δείπνο “Μαγειρεύοντας για τους μεγάλους, για καλό σκοπό” θα πραγματοποιηθεί και φέτος, για ένατη χρονιά  την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και θα τελεί υπό την αιγίδα του αναπληρωτή εκπροσώπου της Ελληνικής Πρεσβείας. Τα παιδιά θα κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες, όπως η αγορά των αναγκαίων προϊόντων, μαγείρεμα και σερβίρισμα. Επίσης θα τύχουν επαγγελματικής εκπαίδευσης στους τομείς της τραπεζοκομίας και μαγειρικής.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019: “Το Ταξίδι της Κυπρέσσας” , Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, ώρα 7:00 μ,μ,

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 20χρονων του Σχολείου μας, διοργανώνεται η θεατρική παράσταση “Το ταξίδι της Κυπρέσσας”, στο Παττίχειο Θέτρο Λεμεσού, την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ.

4 Σεπτεμβρίου 2019 – Συνάντηση Γνωριμίας με Γονείς /Κηδεμόνες

Την Τετάρτη  4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7:15 μ.μ., η διεύθυνση και το προσωπικό του “ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ” σας προσκαλούν σε συνάντηση γνωριμίας, στην αίθουσα του εστιατορίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γνωρίσετε το προσωπικό και θα ενημερωθείτε για τους στόχους και εμφάσεις, τις καινοτομίες και άλλες δραστηριότητες του Σχολείου για τη νέα σχολική χρονιά 2019 – 2020

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 – Φιλανθρωπικό Δείπνο “Μαγειρεύοντας για τους Μεγάλους για καλό σκοπό”

Το καθιερωμένο φιλανθρωπικό δείπνο “Μαγειρεύοντας για τους μεγάλους, για καλό σκοπό” θα πραγματοποιηθεί και φέτος, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και θα τελεί υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδου. Τα παιδιά θα κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες, όπως η αγορά των αναγκαίων προϊόντων, μαγείρεμα και σερβίρισμα. Επίσης θα τύχουν επαγγελματικής εκπαίδευσης στους τομείς της τραπεζοκομίας και μαγειρικής.

14 Νοεμβρίου 2018 – Συνάντηση Εκπαιδευτικών με Γονείς / Κηδεμόνες Copy

Την Τετάρτη  14 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Εκπαιδευτικών – Γονέων / Κηδεμόνων με σκοπό την ενημέρωση  γύρω από την πρόοδο και την όλη συμπεριφορά των παιδιών. Στη συνάντηση αυτή θα δοθεί η ευκαιρία στους Γονείς / Κηδεμόνες να συναντηθούν, εκτός από τη δασκάλα / δάσκαλο της τάξης, με τις/τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στο Σχολείο μας. Η συνάντηση θα διαρκέσει από τις 5:30 μ.μ. μέχρι 7:30 μ.μ.