Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 – Φιλανθρωπικό Δείπνο “Μαγειρεύοντας για τους μεγάλους, για καλό σκοπό”

Το καθιερωμένο φιλανθρωπικό δείπνο “Μαγειρεύοντας για τους μεγάλους, για καλό σκοπό” θα πραγματοποιηθεί φέτος την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, στην Τραπεζαρία του Σχολείου μας και θα τελεί υπό την αιγίδα του εξοχότατου Πρέσβη της Ελλάδος κ. Ηλία Φωτόπουλου. Τα παιδιά θα κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες, όπως η αγορά των αναγκαίων προϊόντων, μαγείρεμα και σερβίρισμα. Επίσης θα τύχουν επαγγελματικής εκπαίδευσης στους τομείς της τραπεζοκομίας και μαγειρικής.

5 Σεπτεμβρίου 2017 – Συνάντηση Γνωριμίας με Γονείς / Κηδεμόνες

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ., η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του “ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ” σας προσκαλούν σε συνάντηση γνωριμίας, στην αίθουσα του εστιατορίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γνωρίσετε το προσωπικό και θα ενημερωθείτε για τους στόχους και εμφάσεις, τις καινοτομίες και άλλες δραστηριότητες του Σχολείου για τη νέα σχολική χρονιά 2017 – 2018

Τετάρτη 24 Μαϊου, ώρα 9:00 π.μ. μέχρι 12:00 το μεσημέρι: Πολιτιστικό Φεστιβάλ με θέμα την «Γνωρίζοντας τήν Παράδοση τοῦ Τόπου μου»

Την Τετάρτη 24 Μαϊου τα παιδιά του νηπιαγωγείου με τις δασκάλες τους θα πραγματοποιησουν Πολιτιστικό Φεστιβάλ με θέμα την «Γνωρίζοντας τήν Παράδοση τοῦ Τόπου μου»

Στην εκδήλωση θα λειτουργούν 6 σταθμοί, μέσα από τους οποίους τα παιδιά θα παρουσιάσουν ό,τι έμαθαν φέτος για την Κυπριακή Παράδοση. Οι σταθμοί που θα λειτουργούν είναι: Aγγειοπλαστική, Υφαντική, Ψηφιδωτό, Ζυμωτήρι, Καφενείο και Αγορά. Κοπιάστε να δείτε τις κατασκευές και άλλες δημιουργίες των παιδιών καθώς και να τους απολαύσετε σε ένα σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και να τους δείτε να ασχολούνται στους σταθμούς που θα στηθούν στην εκδήλωση.

Τετάρτη 24 Μαϊου 2017, ώρα 8:00 – 9:00 π.μ.: Έκθεση Ρομποτικής, Μουσικών Οργάνων και άλλων Κατασευών των παιδιών

Την Τετάρτη 24 του Μάη 2017, μεταξύ των ωρών 8:00 – 9:00 π.μ., τα παιδιά του Σχολείου μας, στα πλαίσια του μαθήματος της Ρομποτικής, θα βρίσκονται στην τραπεζαρία και  θα παρουσιάσουν τις κατασκευές τους, τον τρόπο προγραμματισμού και λειτουργίας τους. Ταυτόχρονα παιδιά της Ε΄ τάξης θα παρουσιάσουν αυτοσχέδια μουσικά όργανα που δημιούργησαν και παιδιά της Γ΄ τάξης κατασκευές με θέμα το ηλιακό λεωφορείο.

Δευτέρα 15 Μαϊου 2017, ώρα 7:45 π.μ.: Δειγματικά μαθήματα Α΄τάξης

Τη Δευτέρα 15 του Μάη  2017 και ώρα 7:45  τα δύο τμήματα της Α΄ τάξης οργανώνουν δειγματικά μαθήματα στο μάθημα των Ελληνικών, με καλεσμένους τους Γονείς των παιδιών της τάξης και όσους άλλους επιθυμούν, για να δώσουν την ευκαιρία σε όλους να διαπιστώσουν την ποιότητα της διδασκαλίας και την πρόοδο των παιδιών.

Πέμπτη 4 Μαίου 2017, ώρα 7:00μ.μ. : Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης

Την Πέμπτη 4 Μαίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ. θα γίνει συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για το πρόγραμμα, τη λειτουργία και ό,τι άλλο ενδιαφέρει τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις τάξεις του Δημοτικού μας.